Foglalási Szabály

Foglalási és lemondási szabályzat – Senator Ház

Foglalás menete:
Megkeresése alapján ajánlatot készítünk, melyet írásban is elküldünk az Ön számára. Az ajánlat annak készítésekor rendelkezésre álló, szabad kapacitás alapján készült. A kiajánlott szobát/szobákat nem tartjuk fenn az Ön számára.
A szobafoglalások feldolgozása a megrendelések érkezési sorrendjében történik.

Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, foglalását kérjük minden esetben, írásban erősítse meg! A lefoglalt szobát opciós foglalásként kezeljük, az opció határideje az előleg befizetésének határideje.

Minden foglalást írásban igazolunk vissza. A visszaigazolásunk jóváhagyásával a mindenkor hatályos házirendünk és adatvédelmi szabályzatunk tartalma is elfogadásra kerül. Ezek részletesen megtekinthetőek itt: házirend és adatvédelem

A foglalás véglegesítéséhez minden esetben előlegfizetés szükséges!

Általános fizetési feltételek

Előlegként a teljes részvételi díj 100%-át kérjük befizetni a foglalástól számított 5 napon belül.

Előlegfizetési információ: Az előleget banki átutalással: a 10403507 50527051 65781002 bankszámlaszámra kérjük befizetni, tulajdonos: Szenátor Bisztró Kft. Utaláskor a közlemény rovatba, kérjük minden esetben tüntesse fel a foglalás voucher számát, a foglaló nevét és a befizető számlázási címét! 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előlegszámlát minden esetben a befizető nevére tudjuk kiállítani (banki átutalás esetén a számlatulajdonos, Szép kártya esetén a kártyabirtokos nevére).  A végszámla számlázási címe megegyezik az előlegszámlán szereplővel!

Adószámos előlegszámlát kizárólag abban az esetben tudunk kiállítani, amennyiben az előleg az adóalany bankszámlájáról érkezik!

Az előleg beérkezését követően állítjuk ki előlegszámlánkat. A végszámla a tartózkodás befejezésekor kerül kiállításra.

Az idegenforgalmi adó és az egyéb fogyasztás ellenértéke a panzióban fizetendő: készpénzzel, bankkártyával (Maestro, visa, Mastercard)

Általános lemondási feltételek: 

Érkezést megelőző 7. napig történő lemondás esetén a befizetett előleget 2.000 Ft kezelési költség levonásával visszatérítjük.

7 napon belüli lemondás esetén a lemondási díj a teljes részvételi díj 50%-a.

Amennyiben a lemondásra az érkezés előtti 24 órában vagy az érkezés napján kerül sor illetve amennyiben no-show (meg nem érkezés) történik a teljes részvételi díjat kötbérként számoljuk fel.

A lemondásból vagy téves/dupla befizetés miatti visszatérítések esetén kezelési költséget/lemondási díjat számolunk fel, ennek mértéke: 2.000 Ft/tranzakció.

Egyéb
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) bevezetéséről meghozott kormányrendelet (237/2018. (XII. 10.)  értelmében panziónk is köteles bizonyos adatok digitális úton történő közlésére. A szálláshely
elfoglalásának feltétele minden egyes bejelentkező vendég adatának rögzítése!
A hatályos jogszabályok* értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani
köteles. Ezért kérjük érkezéskor az alábbi dokumentumok egyikét bocsátsák rendelkezésünkre: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél.

Elérhetőségeink: